A szingliség 5 előnye

A szingliség 5 előnye

Avagy tanuljuk meg értékelni az egyedüllétet is!

Sok nő érzi magát magányosnak, elkeseredettnek, ha nem talál megfelelő párt, ami természetesen egyrészt érthető is, de bármit hozott az élet, tanuld meg értékelni és meglátni a jó dolgokat, a szingliség előnyeit. Higgyétek el, nem is olyan nehéz!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: email

1. Keresd meg önmagad!

Akármilyen harmóniában is állunk a párunkkal, mindig kell alkalmazkodnunk a másikhoz, ez a jó párkapcsolat alapja. Ezért válton állítom, hogy minden nő életében kell egy viszonylag hosszabb időszak, amikor nincs férfi az életében, és kizárólag magával foglalkozik, megtalálja azt a nőt, aki benne rejtőzik, és eddig nem volt módja kitörni.

2. Kerek egész

Sok nő érzi úgy, hogy kell mellé egy erős férfi, hogy teljesnek érezze magát. Nos, ezt felejtsük el! Minden nő meg tud állni a saját lábán, ha akar, nincs szükségünk ehhez egy férfira, pontosabban, ne ezért keressünk magunknak párt. Először a saját egzisztenciánkat alapozzuk meg, hogy ezután lehessen egy stabil, kiegyensúlyozott párkapcsolatunk.

3. Szabadság

Talán az egyedülállóság legszebb része, hogy feltétlen szabadság áll rendelkezésedre, ami csak rajtad áll, hogy hogyan is használod ki. Egy kapcsolatban is lehetsz szabad, de az mégsem olyan, mint szingliként,  hiszen kompromisszumokat kell kötni. Ha nincs párod, oda mész, és azt csinálsz, amit csak szeretnél, ráadásul ismerkedhetsz kedvedre. Használjuk ki a lehetőség tárházát!

4. Választás

Egyedül lenni nem feltétlenül egy szerencsétlen létállapot, ne is így fogjuk fel. Jegyezzük meg, hogy mindig inkább az elválást válasszuk, mint egy rossz kapcsolatot. Hiszen nemcsak egymás életén rontunk ezzel, hanem lecsökkentjük az esélyét annak is, hogy megtaláljuk a hozzánk valóban illő embert. Az elválás mindig nehéz, de meg kell tudni lépni!

5. Idő

Még egy egyszerű, de fontos tényező az egyedülállóságban, hogy sokkal több idő áll rendelkezésünkre, hiszen valljuk be, egy kapcsolat időigényes. Nos, hobbi, munka, barátok, válogathatunk, hogy éppen mire akarjuk szánni, egy kis kreativitás, és máris időnk sincs szomorkodni.

„Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.”

(Szex és New York c. film)

Hölgyeim, senkit nem akarok lebeszélni egy harmonikus kapcsolatról, de a szingliség sem ok a depresszióra.

Ti hogyan élitek meg az egyedülállóságot?

Örömmel és lelkesedéssel dolgozunk, hogy érdekes és hasznos cikkeket hozzunk neked.
Kérlek, ha sikerült jó érzést vagy egy kedves, hasznos gondolatot előidéznünk az olvasás közben, oszd meg velünk egy hozzászólás formájában!
Számunkra ez az igazi elismerés!

[oceanwp_popup_login]

Ha hasznosnak találtad a cikket, segíts nekünk! Oszd meg ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: email
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments