Cikkek

A szerelem örökláng, – Müller Péterrel interjú

„A szerelem örökláng, nem lesz parázs soha” – interjú Müller Péterrel

Vallomások a szerelemről címmel tart előadást csütörtökön a szegedi IH-ban Müller Péter friss Kossuth- és József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró. A hazai spirituális irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, akinek a test és lélek harmóniájának kereséséről szóló könyvei töretlen népszerűségnek örvendenek, a Sunny Magazinnak beszélt a szerelem és szeretet kettősségéről, valamint a saját, több mint hatvan éve tartó szerelemérzéséről.

Tovább »
Hosszú Katinka

„Örülök, hogy vége” – őszintén beszélt a válás nehézségeiről Hosszú Katinka

Egy zátonyra futott házasság, majd a válás egy ismert ember számára ugyanolyan problémákat hordoz, azzal a nehezítéssel, hogy az esetükben a média is megbonyolít minden pillanatot. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka nehéz hónapokat élt át, a végén pedig inkább beadta a derekát, csak hogy véget érjen a hercehurca. Azóta végre újra önmaga lehet.

Tovább »
Rámszólt Koós János - megemlékezés egy személyes élmény kapcsán

Rámszólt Koós János – megemlékezés egy személyes élmény kapcsán

Ismét szegényebbek lettünk egy legendás alakkal, egy énekes, színész, humorista távozott Koós János személyében.
A Sunny Magazinnak nem célja a napi aktualitásokra reagálni, viszont szeretjük a személyes történeteket.
A minap egy ismerős Facebook oldalán találtunk rá egy kedves emlékre, amit méltónak találtunk, hogy megemlékezzünk Koós Jánosról. Az ilyen és hasonló találkozások emlékével, történetekkel, sztorikkal még nagyon sokáig életben tartható az is, aki már személyében nincs közöttünk.

Tovább »
Nőnapi Nyereményjáték

Nőnapi virág, ajándékba. Érdekel? Nyerd meg!

Kedves Olvasóink, Hölgyek és Urak!
Hamarosan Nőnap. Mi már nagyon készülünk, mert olvasóink nagy többsége az ünnepeltek körébe tartozik. Arra sajnos nincs lehetőségünk, hogy mindenkinek személyes ajándékkal kedveskedjünk, de készítettünk három féle virágos vászonképet, három szerencsés olvasónknak.

Tovább »
Shaquem Griffin

Amputálták a kézfejét, uborkakarúnak csúfolták, mégis 775 millió forintos szerződést kapott

Ép ésszel felfoghatatlan Shaquem Griffin története: az amerikai srác bal kézfejét még négyéves korában amputálták, mégis elérte, hogy az épek között kapjon szerződést az amerikai futball csúcskategóriáját jelentő NFL-ben. „Nem vagy fogyatékos, csak akkor, ha annak tartod magad” – fogalmazott egyszer, ez pedig hűen bemutatja a világlátását.

Tovább »
Nem tudsz választani a konditermi és az otthoni edzés között? Segítünk!

Nem tudsz választani a konditermi és az otthoni edzés között? Segítünk!

Mindenekelőtt szögezzük le: a legfontosabb, hogy rendszeresen mozogjon az ember, ebből a szempontból pedig mindegy, hogy ezt egy edzőteremben, vagy az otthonában teszi meg. Mindkét verziónak vannak előnyei és hátrányai, de mivel a Sunny Magazin a pozitív gondolatok otthona, mi most az előnyökkel foglalkozunk. Mindkét verzióról elmondunk hármat – a döntés pedig a tiéd, hogy melyiket választod.

Tovább »
Apa példakép

Ez az a mondat, ami megváltoztatta egy ismerősöm életét

A Sunny Magazin általában olyan témákat feszeget, amelyek változást követelnek, ehhez próbálunk segítséget nyújtani néhány példával. Bemutattunk már néhány embert, aki a nagyközönség előtt éli a sors által megváltoztatott életét. Most viszont egy olyan történetbe futottunk bele, amely egy átlagos férfiről szól – és arról, hogyan forgatta fel egyetlen mondat az életét.

Tovább »
Olvasás vagy filmnézés?

Olvasás vagy filmnézés? Te melyikre szavazol?

Egy olvasni szerető ember számára szinte bűnnek számít, ha valaki inkább moziban néz meg egy könyvből készült filmet ahelyett, hogy elolvasná a történetet. Az az általános nézet, hogy egy könyv mindig többet ad, mint egy film, és ha ezzel szoktak is vitatkozni, az biztos, hogy sokkal részletesebben lehet elmesélni a történetet írásos formában. Szubjektív listánkon összeszedtünk három érvet a könyvolvasás, és hármat a filmes verzió mellett.

Tovább »