Cikkek

Szerelmes előnyök

10 dolog, amit csak a szerelmesek érthetnek

Nem mindenki életében jön el egykönnyen a nagy ő, de ha mégis bekopogtat, nem szabad elengedni. Egy kapcsolatban rengeteg a nehézség, de mind eltörpül a megannyi pozitívum mellett. Ha te is tapasztalod a következő jeleket, akkor valószínűleg jó ember oldalán állsz.

Tovább »
A szingliség előnyei

A szingliség 5 előnye

Sok nő érzi magát magányosnak, elkeseredettnek, ha nem talál megfelelő párt, ami természetesen egyrészt érthető is, de bármit hozott az élet, tanuld meg értékelni, és meglátni a jó dolgokat, a szingliség előnyeit. Higgyétek el, nem is olyan nehéz.

Tovább »
Pillangók és bogáncsok

Pillangók és bogáncsok

Megtanulhatjuk, hogy a csúnya nem feltétlenül haszontalan, és a szépség önmagában nem hasznos, az élet pedig bonyolultabb, mint a gyerekmesékben 🙂

Tovább »
Szépség és boldogság

Okok és célok, miért fontos nekünk a szépség?

Mi nők rengeteg dolgot képesek vagyunk megtenni a szépségünkért, mondva, hogy a szépségért szenvedni kell. Ráadásul ez néha sok időbe és pénzbe kerül. A kérdés csak az, hogy miért éri ez meg nekünk, miért fogyókúrázunk, sminkelünk vagy veszünk igénybe kozmetikai kezeléseket?

Tovább »
10 egyszerű dolog a rák megelőzésére

10 egyszerű dolog a rák megelőzésére

A rosszindulatú daganatok, a keringési rendszer betegségei után, a legtöbb halálesetet okozzák ma Magyarországon. Gyakorlatilag nincs olyan ember ebben az országban, aki ne lenne érintett a kérdésben. Azt már régóta tudod, tehetsz a rák ellen, mi megmutatjuk hogyan!

Tovább »
A leghatásosabb fogyókúra

Életmódváltás vs. fogyókúra

Ha megkérdezik, hogy épp fogyókúrázom-e, arra az a válaszom, hogy én mindig. Persze csak viccnek szánom, bár nálam a fogyókúrából indult ki minden, mégis életmódváltás lett belőle.

Tovább »
Szimpátia, antipátia, homeopátia

Szimpátia, antipátia, homeopátia

Elítéli a magyarok csaknem fele, az orvosok is hadilábon állnak vele és a kis fogyasztói réteg ellenére állandó vitáktól hangos a sajtó. Vajon miért ennyire kínos téma a homeopátia, és hogyan lehetne feloldani a hagyományos orvoslással egymásnak feszülő ellentéteteket?

Tovább »
Tényleg tetszett?

Tényleg tetszett?

Mi készteti embereket arra, hogy valami olyat alkossanak, amiben még maguk sem biztosak, hogy az értékes és jó-e valamire? Mi az az erő ami mozgatja? Hogyan születnek a nagy dolgok?

Tovább »
újévi fogadalmak edzőtermek

Újévi fogadalmak: az edzőtermek

Bármelyikünkkel megeshet az Ünnepek tájékán, hogy feszülő hassal, kínok közepette nézünk rá a tányérunkon maradt, megárvult töltött káposztára, és már sokadjára vesszük magunkhoz „csak ezt az utolsó szelet” bejglit is. Karácsonyt követően pedig van egy szűk hetünk, hogy megérjen bennünk a gondolat: valamit mégis csak tenni kellene “azzal a bizonyos” túlsúllyal. Közeledve szilveszterhez, talán már csak megszokásból is, gyakran újévi fogadalom formájában köszön vissza a fogyási vágy.

Tovább »
Egészséges édességek

Egészséges édességek

A karácsonyi menünek elengedhetetlen részét képzik a különböző sütemények, desszertek, de vajon miként lehetséges minőségi finomságokat, vagy akár csökkentet kalóriatartalmú, egészséges édességeket készíteni?

Tovább »
Kiábrándulás

Kiábrándulás

Müller Pétert nem kell bemutatnunk, rengeteg idézet jelent már meg Facebook oldalunkon tőle. Korának élettapasztalatának köszönhetően, sok jó tanácsot, szép gondolatot kaptunk már tőle.
Most a hűtlenség, mint a kiábrándulás egyik következménye a téma. Érdemes elgondolkodni, hogy tényleg ez a jó megoldás? Elmenekülni? Másbaszeretni? Lerombolni azt ami van, amit közösen felépítettünk? Vagy pedig újra felfedezni egymásban azt, ami a szikrát kiváltotta, azt amit értékként éltünk meg egykoron egymásban? Új értékeket és új közös élményeket keresni?

Tovább »
Hit cselekves, első lépcsőfok

4 kérdés, ami megváltoztatja az életed

Kétely és szorongás. Ennyi marad mindössze, amikor elakadsz az út közepén, és a cél, amiben hittél, eltűnik a szemed elől. Tudod mélyen, hogy nem szabadna megállnod, de azt nem, hogy merre indulj tovább. Sokan ilyenkor olyat tesznek, amiről azt gondolják, nem árthat: semmit.

Tovább »