Karácsony cimke

Karácsonykor történt
Harmónia

Karácsonykor történt

Sokszor kötődik egy örömteli vagy sajnos néha szomorú esemény a karácsonyi időszakhoz, ami megváltoztatja annak jelentését, hangulatát.
A Sunny Magazin Blogger Klub alkotóinak egy ilyen történet írását adtuk kihívásként. Márton Tímea művét olvashatjátok:
Karácsonykor történt.

Mautner Zsófi karácsonyi ajánlata
Étkezés

Mautner Zsófi karácsonyi ajánlata: skandináv lazacleves és “bizarr” bejgli

Nyakunkon a karácsony, néhány nap múlva megtelik az asztal ünnepi finomságokkal. Van, aki ilyenkor valamilyen különleges, addig nem is nagyon kipróbált recepttel igyekszik meglepni szeretteit, de legtöbben inkább a jól megszokott ízekhez ragaszkodnak. Mautner Zsófiéknál is inkább a hagyományos ételek dominálnak.

kreatívabb és olcsóbb karácsony
Harmónia

Adunk egy tippet a kreatívabb és olcsóbb karácsonyhoz

Közelednek az ünnepek, a legtöbb emberben túlcsordul a szeretet, ennek köszönhetően pedig olyan dolgokra is költ, amire semmi szükség nem lenne. A felesleges ajándékok mellett a csomagolópapír az egyik legnagyobb pénzkidobás, hiszen ingyen kiváltható és kreatívan helyettesíthető az újságok újragondolásával. Nem vicc, megéri kipróbálni!

Karácsony
Harmónia

Számodra miről szól a karácsony?

Miről szól a karácsony? Egy kérdés, amelyre lehetetlen egyetlen szemszögből jól válaszolni. Mert több jó válasz létezik. Éppen ezért hívtunk segítségül olyan ismert embereket, akik szakmájukban sikeresek, az ünnepeket viszont átlagemberként élik meg.