old cimke

Kiút a saját ketreced keretei közül
Életmód

Kiút a saját ketreced keretei közül

Láttál már farkast ketrecbe zárva? A szűk kifutó kitaposott ösvényei jelzik, a szabadulásra vágyó vad, őrületig ismételt, kiút keresését a ketrec kegyetlen keretei közül. Lehet, hogy nekünk is vannak saját ketreceink, amiből nem találunk kiutat?

Érzelmek csapdájában
Életmód

Érzelmek csapdájában

Életünk során sokaktól kapunk kért vagy kéretlen tanácsot. Vannak köztük hasznosak, és vannak, amik nagyon veszélyesek. De nemcsak kívülről lehet megvezetni minket; mi magunk is képesek vagyunk ezt megtenni önmagunkkal – méghozzá igen könnyen. Mindössze annyi elég hozzá, hogy egy fontos döntést a pillanatnyi érzelmeink szerint hozunk meg.

Ég veled munkahelyi stressz!
Életmód

Ég veled, munkahelyi stressz!

Gyakran vagy túl fáradt, hogy a munkaórák után bármihez is nekiláss? Volt már úgy, hogy egyáltalán nem érdekelt, mi vár másnap a munkahelyeden? A meló alatt elharapódzó, folyamatos stresszhatás bármelyikünk magánéletét feldúlhatja. Segítünk, hogy nyerd vissza az életkedved egy zűrös nap után! Témánk a munkahelyi stressz.

Spenótos csirke, krémsajttal - recept
Étkezés

Spenótos csirke krémsajttal, krumpli ágyon – recept

Sok hasonló receptet láttam már, és mindig szerettem volna kipróbálni. Spenót és krémsajt. (Mindenkit előre megkérek, hogy ne legyünk előítéletesek a spenóttal szemben. Ez az étel semmiben sem hasonlít az emlékeinkben élő menzás spenóthoz. ?). Spenótos csirke krémsajttal.

Mozgás és motiváció - Lépd át a küszöböd!
Életmód

Átlépni a saját küszöböd… (mozgás és motiváció)

Elmúlt az újév, és a magadnak tett fogadalom – mi szerint „idén többet fogok edzeni” – még mindig beteljesületlen? Akkor íme egy motiváló sztori. Mozgás és motiváció. Hogyan lépd át saját küszöböd?!

5 kevéssé ismert tény az egészséges alvás jótékony voltáról
Egészség

5 kevéssé ismert tény az egészséges alvás jótékony voltáról

Alvás, álom, egészség – hasznos tanácsok, miként tegyük jobbá az életünket megfelelő pihenéssel.
Az alvás és pihenés mindannyiunk életében fontos szerepet játszik, széles körben tudományosan is kutatott terület. A mai napig megjelent szakirodalma egy kisebb könyvtárat könnyen megtöltene, mégsem ismerjük teljesen az egészséges alvást.

Nyúlcipő a rák elől - testmozgással a megelőzésért
Egészség

Nyúlcipő a rák elől – testmozgással a megelőzésért

Azt már régóta tudod, hogy tehetsz a rák ellen, és azt gondoltad volna, hogy elég elkocognod előle? A naponta végzett rendszeres mozgás és az ülve töltött idő kerülése: ennyire egyszerűen is tehetünk a rosszindulatú daganatos megbetegedések ellen.

Szerelmes előnyök
Életmód

10 dolog, amit csak a szerelmesek érthetnek

Nem mindenki életében jön el egykönnyen a nagy ő, de ha mégis bekopogtat, nem szabad elengedni. Egy kapcsolatban rengeteg a nehézség, de mind eltörpül a megannyi pozitívum mellett. Ha te is tapasztalod a következő jeleket, akkor valószínűleg jó ember oldalán állsz.