Copyright

Szerzői jogok, felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.sunnymagazin.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A sunnymagazin.hu webszájton (“magazin”) található tartalom a Sunny Planet Kft. (“kiadó”) szellemi tulajdona.

A Sunny Planet Kft. fenntart minden, a magazin bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a magazin egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Sunny Planet Kft. oldalai teljes egészében, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a magazin tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Sunny Planet Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A magazintól értesüléseket átvenni csak a magazinra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a magazinra utaló egyértelmű és a cikkre mutató kattintható hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A sunnymagazin.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Sunny Planet Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A blogok, más magazinok, hírforrások honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Sunny Planet Kft. pontos és hiteles, megbízható forrásból származó információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.