Idézetgyűjtemény

Ottó bácsi tortája

Ottó bácsi tortája

Lehet-e egy szomszédból családtag? Tudja-e egy szomszéd pótolni az elveszített szerettünket? Hatalmas szívvel és figyelmességgel be lehet-e tölteni azt az űrt, amit a magány okoz. Az alábbi történet választ ad…

Tovább »
Mautner Zsófi: Egy hamburger nem a világ vége

Mautner Zsófi: Egy hamburger nem a világ vége

Megfigyelhető javulás a gyorséttermek világában, vagy mindenki csak egyforma ízű hamburgereket eszik? Az ország egyik legismertebb gasztrobloggere, Mautner Zsófi felhívta figyelmünket többek között a vegán falatozókra, valamint a vietnámi levesezőkre, ahol 10-20 perc alatt egészséges és friss ételeket kaphatunk.

Tovább »
kreatívabb és olcsóbb karácsony

Adunk egy tippet a kreatívabb és olcsóbb karácsonyhoz

Közelednek az ünnepek, a legtöbb emberben túlcsordul a szeretet, ennek köszönhetően pedig olyan dolgokra is költ, amire semmi szükség nem lenne. A felesleges ajándékok mellett a csomagolópapír az egyik legnagyobb pénzkidobás, hiszen ingyen kiváltható és kreatívan helyettesíthető az újságok újragondolásával. Nem vicc, megéri kipróbálni!

Tovább »
fürdőruhadivat a titokzatostól a tangáig

A test elfedése, majd felfedése – fürdőruhadivat a titokzatostól a tangáig

Már több mint háromezer éve bikiniben fürödtek a római nők, aztán mégis a teljes testet elfedő fürdőruhák váltak társadalmilag elfogadottá. Az 1900-as évek elején letartóztatás járt egy kivillanó női lábért, míg manapság nincs olyan kis bikini, amely megrökönyödést keltene a vízparton. Bikinitörténelem a kezdetektől napjainkig.

Tovább »
Miért éri meg kerékpározni?

Miért éri meg kerékpározni?

Egyszerre teszünk jót saját egészségünknek, a környezetnek, és még barátokra is lelhetünk. Legyen szó a hagyományos közlekedésről vagy a túrázásról, a kerékpározás csakis pozitív hozadékokkal jár majd. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Tovább »
×
×

Cart