Idézetgyűjtemény

Meg lehet bocsátani egy megcsalást?

Meg lehet bocsátani egy megcsalást? Te képes lennél rá?

Hűség, hűtlenség, szakítás, megbocsátás – minden párkapcsolatban más a határvonal ezek között. Van, akit teljesen tönkretett párja hűtlensége, és van, ahol a sértett fél túl tudott lépni a helyzeten. De meg lehet-e teljesen bocsátani egy megcsalást? Te képes lennél erre?

Tovább »
Kerüld el a betegségeket - őszi vitaminpótlás

Kerüld el a betegségeket, ügyelj az őszi vitaminpótlásra!

Nem csak a kórokozókat lehet hibáztatni egyes betegségek kialakulásáért, magadat is okolhatod, ha nem készíted fel kellően szervezeted a védekezésre. Az immunrendszer megerősítése az őszi időszakban kiemelten fontos – ehhez javasolunk néhány vitaminfajtát, amelyekre nagy szüksége lesz az elkövetkező hónapokban szervezetednek.

Tovább »
Külföldre ment a gyermekem

Külföldre ment a gyermekem – az elszakadás nehézségei

Gyerekként megélve kaland, amikor valaki külföldre költözik, vagy a tanulmányai, vagy egy munkalehetőség miatt, szülőként viszont olykor meghasad az ember szíve. Az elszakadásnak olyan foka ez, amely próbára tesz mindenkit. Ilyenkor is fontos azonban, hogy a szülők támogassák a gyermek céljait.

Tovább »
Pascal Siakam

Papnak csapnivaló volt, sportolónak szenzációs lett

Eleinte nem mert ellenkezni édesapja akaratával, ezért papnak tanult Kamerunban Pascal Siakam. Néhány év elteltével rájött, nem neki való ez a világ, viszont más sem nagyon érdekelte. Mivel mindhárom testvére kosárlabdázott, 17 évesen megpróbálkozott a játékkal. Nyolc évvel később megnyerte az NBA-t a Toronto Raptors csapatával.

Tovább »
×
×

Cart