Frissítsd fel az őszi ruhatárad! Te min változtatsz?

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Véget ért a vénasszonyok nyara, a csípős reggelek miatt ajánlott az őszi ruhatárhoz nyúlni. Minden évben megéri frissíteni a kollekción – nem kell nagybevásárlásra gondolni, olykor elegendő néhány apróság.
Őszi ruhatár

Itt van az ősz, itt van újra – csak egy kicsit későn érkezett. Bármelyik főutcán sétálva érezhető volt a vénasszonyok nyara: az emberek nagy része még kihasználta a meleget, a szélcsendes, délutánonként derült, napos időt, és lengébben felöltözve vette nyakába az utcákat.

Az ősz a végtelen lehetőségek tárháza

Olykor még beesik egy melegebb nap, de elmondhatjuk, hogy beköszöntött az ősz. Pedig az évszak naptári alapon szeptember elsején kezdődik, 2018-ban azonban elkésett egy hónappal. Idén a csillagászati ősz és annak szeptember 23-i kezdete közelebb állt a valósághoz.

Ilyenkor itt az ideje átnézni a ruhatárat, mivel úgy tartják: ez az évszak a végtelen lehetőségek tárháza. Ez nemcsak a nőkre igaz, a férfiak, a gyermekek is eltehetik a fiók mélyére a lengébb öltözetet, mert jön a pulóverek, kabátok, bakancsok időszaka. Általánosságban elmondható, hogy ilyenkor a többség kicsit szomorúbb, hiszen a napok sötétebbek lesznek, ezzel együtt néha a hangulatunk is. Ám a ruhatárunknak nem kell ezt követnie!

Újítsd egy őszi kabátot!

A kezdetek? Nézd át a tavalyi ruháidat, gondold át, mi illik az évszakhoz. Hidd el, nem kell évente mindent lecserélni, ezt amúgy sem bírná az átlagember pénztárcája. Kis átgondolással, ötleteléssel megújítható a megjelenésed: elég ehhez pár kiegészítő, esetleg jól kombinálható új ruhadarab.

Ha megvan az a néhány ruha, amelyet legszívesebben felveszel, azt el se tedd – elég, ha az évszakhoz igazítod. Egy csinos felsőhöz és egy imádott inghez, blúzhoz elég egy zakó illetve blézer, hogy ne fagyj meg a hűvösben, de ne is kelljen lemondanod arról, amit annyira szeretsz. Egy farmer pedig minden évszakban farmer, legfeljebb az extrém módon kivágott, szaggatott verziókat nem érdemes erőltetni. Legyél az elegáns, a sportos vagy a praktikus megoldások híve, a fentiek mindhárom esetben remek végeredményt hoznak. Persze fontos szempont az esős, hűvös körülményekhez való alkalmazkodás.

Ha egyetlen ruhadarabot kell kiemelni, amely nélkül nehéz ilyenkor meglenni, az az őszi kabát. Mellényben már fázunk, téli kabátban még megizzadunk, ezért van szükség a köztes megoldásra. Ha pedig egy ilyennel beújítasz, az biztos, hogy feldobja az egész megjelenésed.

0 0 vote
Article Rating
Gyúrós István

Gyúrós István

Gyúrós István vagyok, újságíró, szövegíró, a www.atpszovegiras.hu egyik alapítója. Remélem, hogy az általam írt cikkekben is találsz néhány morzsát, ami segít a változásban!
Sunny Magazin logo

Társalgó

Te hogyan vágtál bele az őszbe?

Mit vettél, vagy mit szeretnél venni, hogy felfrissítsd a ruhatárad?

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Regisztrálj az oldalunkra kedvezményekért!