Mérföldkő a Sunny Magazin létében

Mérföldkő a Sunny Magazin létében

A Sunny Magazin már több éve igyekszik egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életmódban támogatni olvasóit, köztük téged is.

Nap-mint-nap olvashattad motiváló idézeteinket és a magazinban megjelent (többnyire átvett) cikkek kivonatát, amikről azt gondoltuk, hogy segíthet, támogathat, ötletet és erőt adhat az életmódváltásban.

Mérföldkőhöz érkeztünk!

Új kollégák kezdtek el dolgozni a magazinnál, akik feladata, hogy saját témákat kutassanak fel és magunk írjunk (ne pedig átvegyünk máshol megjelent) cikkeket.

Ahhoz, hogy a témáinkat, írásainkat a te igényeidhez is igazítsuk, hogy egy testre szabott, népszerű, de nem középszerű magazint működtethessünk szükségünk van a véleményedre és válaszodra!

Az életünkben kisebb-nagyobb változások állítanak bennünket új kihívások elé, amire reagálnunk kell (pl. egészségbeli változások, életkor, munkahelyi változások, környezetváltozás, költözés, családi állapot változások). Minden kihívás valamilyen életmódbeli változást idéz elő.

KÉRDÉSÜNK:

Mit jelent számodra az életmódváltás?

Mi az az életmódbeli kihívás, amire keresed a megoldást?

Kérlek, válaszolj a kérdésre és oszd meg, hogy minél több vélemény alapján állíthassuk össze a megújuló magazinunk tematikáját!

Köszönjük! Legyen csodaszép napod! 🙂

Örömmel és lelkesedéssel dolgozunk, hogy érdekes és hasznos cikkeket hozzunk neked.
Kérlek, ha sikerült jó érzést vagy egy kedves, hasznos gondolatot előidéznünk az olvasás közben, oszd meg velünk egy hozzászólás formájában!
Számunkra ez az igazi elismerés!

[oceanwp_popup_login]

Ha hasznosnak találtad a cikket, segíts nekünk! Oszd meg ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: email