Ha grafikai arculat, céges megjelenés, tervezése, kivitelezése kerül szóba, Szegeden leggyakrabban az ICON Repro Studiot ajánlják, hiszen neve már 1993-ban ismertté vált a városban és környékén. 2004-ben, tulajdonosváltásnak köszönhetően kissé átalakult, de működése folyamatos.

Ha felkeresed az ICON Repro Studiot, kellemes légkörben, “full service” szolgáltatásra számíthatsz. Nem riadnak vissza ez egyedi elképzelésektől sem, de ha nincs ötleted, mit, hogyan valósíts meg a céges megjelenéseddel, rendezvényeddel vagy termék megjelenéseddel kapcsolatban, akkor az ötledadástól, a tanácsadáson kersztül, a tervek elkészítésétől, a konkrét megvalósulásig rájuk bízhatod a munkát.

Állításuk szerint hirdetésre soha nem volt szükségük, mert az elégedett ügyfelek adták tovább a hírüket és ajánlások által folyamatosan bővült az ügyfélkörük. A legtöbb partnerükkel évek óta dolgoznak együtt, akik között nagyvállalatok, országos hálózatok, kis és egy személyes vállalkozások is vannak.

Külön kedvezménnyel fogadják az újonnan alakult vagy megújuló, átalakuló vállalkozásokat, kedvezményes arculat tervezési és induló csomag ajánlatukkal.

Ha grafikai tervezésre, nyomdai munkákra, dekorációra van szükséged kersd az ICON Reprot Szegeden, a Hajós utcában!