Harmónia kategória

A pillangó
Harmónia

A pillangó

Emlékezz vissza valami apróságra, ami abban a pillanatban jelentéktelennek tűnt. Később azonban ez a semmiség nagy dolgok elindítója lett.
Ezt a kihívást kapták a Sunny Magazin Blogger Klub tagjai.
Benkovics Judit – A pillangó c. írásával felelt a kihívásra.
Olvassátok, szóljatok hozzá!

Karácsonykor történt
Harmónia

Karácsonykor történt

Sokszor kötődik egy örömteli vagy sajnos néha szomorú esemény a karácsonyi időszakhoz, ami megváltoztatja annak jelentését, hangulatát.
A Sunny Magazin Blogger Klub alkotóinak egy ilyen történet írását adtuk kihívásként. Márton Tímea művét olvashatjátok:
Karácsonykor történt.

Ottó bácsi tortája
Harmónia

Ottó bácsi tortája

Lehet-e egy szomszédból családtag? Tudja-e egy szomszéd pótolni az elveszített szerettünket? Hatalmas szívvel és figyelmességgel be lehet-e tölteni azt az űrt, amit a magány okoz. Az alábbi történet választ ad…

kreatívabb és olcsóbb karácsony
Harmónia

Adunk egy tippet a kreatívabb és olcsóbb karácsonyhoz

Közelednek az ünnepek, a legtöbb emberben túlcsordul a szeretet, ennek köszönhetően pedig olyan dolgokra is költ, amire semmi szükség nem lenne. A felesleges ajándékok mellett a csomagolópapír az egyik legnagyobb pénzkidobás, hiszen ingyen kiváltható és kreatívan helyettesíthető az újságok újragondolásával. Nem vicc, megéri kipróbálni!

Meg lehet bocsátani egy megcsalást?
Harmónia

Meg lehet bocsátani egy megcsalást? Te képes lennél rá?

Hűség, hűtlenség, szakítás, megbocsátás – minden párkapcsolatban más a határvonal ezek között. Van, akit teljesen tönkretett párja hűtlensége, és van, ahol a sértett fél túl tudott lépni a helyzeten. De meg lehet-e teljesen bocsátani egy megcsalást? Te képes lennél erre?

az anyatejes táplálás előnyei
Egészség

A babáknak lett „kitalálva”, avagy az anyatejes táplálás előnyei

Augusztus elsején volt az anyatejes táplálás, más megnevezéssel a szoptatás világnapja, amelyet 1992 óta tartanak meg – ekkor kezdte el felhívni a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF a csecsemők egészséges táplálására. Az közismert, hogy az anyatej a lehető legteljesebb táplálék, amelyet egy csecsemő kaphat, de a szoptatásnak emellett is számos előnye van a gyermek és az édesanya számára.

Ölelkezni jó
Harmónia

Ölelkezni jó, avagy húsz másodperc a boldogságért

Naponta tizenkét alkalommal ajánlott ölelkezni a testi és lelki fejlődéshez, egy jó ölelés pedig legalább húsz másodpercig tart. Ezek mérhető értékek, valójában viszont az őszinte ölelés olyan pluszt ad az embernek, ami még ennél is fontosabb.

Mitől lett ennyire trendi a levendula
Egészség

Mitől lett ennyire trendi a levendula?

Élénk lila szín, kellemes illat, bizonyított jótékony hatások. A levendula igazi főnyeremény, éppen ezért érdekes, hogy bár több mint háromszáz éve megtalálható hazánkban, most lett körülötte igazán nagy felhajtás. Hatóanyagainak köszönhetően segít a stresszoldásban, gyulladáscsökkentő, de a gyomorpanaszokra is kiváló megoldás.

A jóslatok hatása az életünkre
Harmónia

A jóslatok hatása az életünkre, avagy elkerülhető-e a végzetünk?

Előre meg van írva az utunk? Vagy csak könnyebb, ha azt hisszük, mástól függ a jövőnk? A jóslat, a végzet és a sors szavak jelentése részben egy fenségesebb erő jelenlétére utal, az önbeteljesítő jóslatok viszont bizonyítottan hatással vannak az életünkre.