Shop partner: Neupert Siker Akadémia

Neupert Attila – Elég volt Önmagad szívatásából? Titkok a teljes ÉLET-hez

Kategória: Címkék: , , , , ,
“Ez a könyv mindenkinek szól!
Akik elbuktak, azoknak azért, hogy erőt kapjanak ismét felállni, mert Attila megmutatta, hogy fel lehet állni.
Akiknek jól halad az élete, azoknak azért, hogy lássák, mindig van honnan leesni. S ha leesnek, tudni fogják, honnan induljanak tovább.
Akiknek pedig csak „megyeget” az élete, azoknak pedig azért, hogy az író „tükrébe belenézve” számot tudjanak vetni az életükkel, és erőt meríteni soraiból, egy tartalmasabb élet felé haladva.” – Lina R. Breitkreutz iró (idézet az Előszóból)

2 990 Ft

Leírás

Kedves Barátom!
Több mint 35 év útkeresés, bukdácsolás, pokol és menny járás után, nap mint nap szembesülök azzal, hogy az emberek túlnyomó része NEM BOLDOG! Sőt! Rengetegen kimondottan boldogtalanok! A napi taposómalomban tekerik a kereket, igába hajtott fejjel, összeszorított fogakkal és a lélekölő napi robot után nyúzottan érnek haza és nem értik, hogy miért ilyen életet kell élniük? Nem tudnak szabadulni a gondolattól, hogy nem erről álmodtak!
Ahogy telnek-múlnak az évek, az évtizedek, legtöbben egyre inkább feladják a BOLDOG ÉLET REMÉNYÉT is! Elfásulnak, megtörnek és boldogtalanná válnak! Ha nem hiszel nekem, sétálj egy órát az utcákon és nézd meg az emberek tekintetét. Szinte robotként, fénytelen szemekkel, mosolytalan arccal róják a métereket, kilométereket, vagy merülnek bele az okostelefonjaikon át egy virtuális álomvilágba!
Feltettem magamnak a kérdést: MIÉRT KELLENE ENNEK ÍGY LENNIE?
Kell, hogy legyen boldog és örömteli ÉLET is, és úgy döntöttem, hogy addig keresem, míg megtalálom. Mára elmondhatom, hogy rátaláltam. Nagyon sokszor elbuktam, padlóra kerültem, de újra és újra talpra álltam. Könnyű volt? A könyvet elolvasva döntsd el Te.
Ebben a kötetben, a saját pokoljárásaimon keresztül mutatom meg, hogy nem számít, hol tartasz ma! Az is lényegtelen hányszor buktál el! Sőt, még annak sincs jelentősége, hogy mennyire sulykolták beléd, hogy értéktelen vagy! Ne hidd el! Igenis egy csoda vagy Te is, mint minden embertársunk és ha úgy döntesz, akkor Te is megteremtheted a BŐSÉGET, BOLDOGSÁGOT és az EGÉSZSÉGET az ÉLETEDBEN! Gyorsabban, mint gondolnád.
Ez a könyv ezen az úton kalauzol végig!
Ehhez a csodás UTAZÁSHOZ, életed legnagyobb kalandjához erőt, bátorságot, hitet és kitartást kívánok! Ha nekem, a falusi, önbizalom hiányos srácnak sikerült, akkor biztos vagyok benne, hogy Te is képes vagy rá!
A teremtő Erő legyen veled!
Baráti öleléssel:
Attila
Subscribe
Visszajelzés
Inline Feedbacks
View all comments

Neupert Siker Akadémia