Üdvözlünk a napos oldalon!

Köszönjük a regisztrációd! Reméljük, hogy rendszeresen köszönthetünk újra az oldalunkon és ezáltal tényleg törzsolvasónkká válsz!

Jó helyen vagy!

Egy különleges és összetett oldalra kerültél. Első látásra ez egy újabb életmód magazin, de hamarosan rájössz, hogy ennél sokkal többet nyújt neked. Egy igazi kis közösséget szervezünk, akikkel meg tudjuk vitatni a közös témákat, akiknek segíteni tudunk, akik egymásnak is segíteni tudnak. Egy ilyen családias oldal tagja lettél. Kérünk, legyél aktív, mert ezek a célok csak így válhatnak élővé!
Ha valami bánt, ha valamiben segíthetünk, ha öröm ért, ha elégedett vagy, ha valamiről olvasni szeretnél, bátran írj nekünk!

Címszavakban

A sokféle tevékenységünkről a továbbiakban olvashatsz a weboldalunkon, ezért most csak címszavakban soroljuk fel őket:

  • Sunny Magazin – életmód magazin – olvasás, kommentelés, szavazás
  • Sunny Money – olvasói hűségprogram – hűségpontok azaz Sunny Money gyűjtése az olvasásért, hozzászólásért, szavazásért, napi látogatásért
  • Sunny Money Shop – egyedi online ajándék- és életmódbolt – elköltheted hűségpontjaid, a neked tetsző ajándékokra, de vásárolhatsz bankkártyád segítségével is.
  • Sunny Magazin Facebook oldal – kommunikáció a Facebook rajongóinkkal
  • Sunny Magazin Életmód Klub – zárt Facebook csoport, ahol olvasóink kommunikálhatnak egymással
  • Sunny Magazin Olvasói Klub – nyílt Facebook csoport, ahol olvasóink saját történeteket írhatnak és olvashatnak egymásról, egymástól

Saját profil

Bejelentkezéseddel saját profilod és fiókod jött létre. Minden alkalommal, ha az oldalunkra látogatsz, jelentkezz be, mert a napi belépésedért és az oldalon végzett aktivitásodért ajándékokhoz juthatsz. Első belépéskor jelöld be a “Maradjak bejelentkezve” opciót, ez talán segít, hogy ne kelljen minden alkalommal bejelentkezned.
A profilodba fotót tölthetsz fel és bemutatkozhatsz.
A fiókodban kezelheted adataid, beállításaid, vásárlásaid stb.

Tudjuk, hogy ez elsőre kicsit sok(k) információnak tűnhet, de  részleteket találsz az Információk menüpont alatt. Tervezzük, hogy az érdeklődők számára egy email sorozatot fogunk küldeni, amiben bemutatjuk az oldalunk lehetőségeit.

Ezzel a kis bemutatkozóval, reméljük sikerült megmutatnunk a sokoldalúságunkat és talán te is érzed, hogy jó helyen vagy a Sunny Magazin olvasói között, az életed napos oldalán. 🙂