Változni akarsz, de nem mersz? Mi segítünk!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Az élet folyamatosan új kihívások és próbatételek elé állít. Változni, változtatni nehéz, főleg akkor, ha ott az emberben a bizonytalanság. A Sunny Magazin ebben segít: kézen fog, informál, biztat. Tegyél egy próbát!
Változni akarsz, de nem mersz? Mi segítünk!

A Sunny Magazin egy hiteles, szórakoztató, tájékoztató, informatív, de nem bulvárjellegű témákat taglaló online életmódmagazin. Ezt már tudod, most viszont nagy hírünk van: léptünk egyet előre, ennek köszönhetően a jövőben sokkal több tartalommal találkozhatsz nálunk!

Merjük felvállalni az újat!

– Eddig a fejlődési szakaszt éltük, technikailag fejlesztettük az oldalt, de a tartalom hiányos volt. A szisztéma véglegessé vált, így a folytatásban cikkeinkkel még inkább szeretnénk megmutatni: a változáshoz, önmagunk megváltoztatásához a gondolkodásmód a kulcs, és az, hogy merjük felvállalni az újat – fogalmazott Kazinczi János, a Sunny Magazin alapítója.

Hogy mire gondolunk? Nap, mint nap változunk, mások leszünk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég, ha tíz perccel korábban ébredünk, vagy ha másik útvonalat választunk munkahelyünk felé. A magazin Facebook-oldalán már találhatók morzsák, apró segítségek ehhez a folyamathoz, a jövőben pedig a honlapon, cikkek formájában is segítünk abban, hogyan lehet jobban, okosabban megélni ezt.

– A saját példámon éreztem, mennyire különleges, ahogyan az életre reagálunk. Ha visszanézek, több olyan pontot meg tudok nevezni, amikor lépnem kellett, ki kellett próbálnom valami újat. Utólag azt mondom, merész húzások voltak, talán meggondolatlanok is, de az biztos, hogy szükségesek – folytatta.

Emberközeli témák, hétköznapi megoldások, interaktív közösség

Merésznek lenni nehéz, főleg ha ott az emberben a bizonytalanság. Ám ha valakinek kellő tudása, elég információja van, hogy döntsön, biztosan a legbölcsebb megoldást választja.

– Minden döntésünk fejlődést hoz magával, de azt nem tudjuk, hogy előre visz-e, vagy hátra. A célunk, hogy irányt mutassunk, és abban segítsük olvasóinkat, hogy amikor visszanéznek, azt mondják: igenis megérte a változtatás – tette hozzá.

Ehhez emberközeli, a mindennapi életet érintő témákat boncolgatunk, amelyekre hétköznapi megoldásokat mutatunk, és amelyekbe szeretnénk bevonni olvasóinkat is. Egyetértesz valamivel? Írd meg nekünk! Más ötleted, javaslatod van? Kommentelj, hogy abból tanuljanak a többiek! Olyan interaktív közösséggé szeretnénk válni, amely választ ad minden felmerülő kérdésre.

Sunny Money – imádni fogod!

Mindehhez társul a Sunny Money egyedülálló rendszere, amellyel a hűségeteket díjazzuk: a visszatérő olvasóinkat, a hasznos tanácsokat adó hozzászólóinkat ezzel a virtuális pénzzel jutalmazzuk, amelyet levásárolhattok webshopunkban.

0 0 vote
Article Rating
Gyúrós István

Gyúrós István

Gyúrós István vagyok, újságíró, szövegíró, a www.atpszovegiras.hu egyik alapítója. Remélem, hogy az általam írt cikkekben is találsz néhány morzsát, ami segít a változásban!
Sunny Magazin logo

Társalgó

Mi volt az a változás, változtatás életed során, amire a legbüszkébb vagy?

Min szeretnél alakítani a jövőben? Írd meg a kommentek között!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Regisztrálj az oldalunkra kedvezményekért!